Kickstart-Toolbox


SPELFICHES

Een doosje met 81 Kickstart-spelfiches (A5-formaat): 9 per werkkwaliteit. Deze kan je ook hier bekijken en downloaden .


KICKSTART-SPELMAP

Deze spelmap bevat:

 • de bijlagen bij de spelfiches : sommige spelen bevatten een opdrachtenblad of kaartjes waarop verschillende rollen uitgeschreven zijn. Je vindt hier ook de oplossingen.
 • een spelrooster waarin alle spelen gerangschikt staan per werkkwaliteit, speltype (doespelen, denkspelen, praatspelen) en groepsgrootte (individueel, kleine groep, grote groep).
 • basisinformatie over de werkkwaliteiten samen met tips : zodat je per werkkwaliteit alle deelaspecten ziet waarop je tijdens de coachingssessies kan inzetten en tegelijk een aantal tips meekrijgt voor de deelnemers om zich verder te bekwamen in een bepaalde werkkwaliteit.

 

BOX MET SPELMATERIALEN

Een box met spelmaterialen om aan de slag te gaan met de spelfiches. De box met spelmaterialen is echter uitgeput.  Je kan zelf op eenvoudige wijze deze box me de spelmaterialen samenstellen . Deze spelmaterialen kan je op goedkope wijze aankopen in een winkelketen zoals Action Shop.  

BASISKIT

De Basiskit is het standaardpakket dat je aankoopt. Je vult het aan met een box met spelmaterialen die je dan zelf  kan aankopen. 


Basiskit onderwijs 

Deze bestaat uit

 1. de spelfiches
 2. de Kickstart-spelmap
 3. de coachingsmap onderwijs: voor de onderwijsmedewerkers: 'Kickstart je coaching'.
 4. de folder voor stagebegeleiders
 5. de beleidsmap onderwijs: voor directies en coördinatoren: 'Kickstart je school'.

 


Basiskit werkveld

Deze bestaat uit:

 1. de spelfiches
 2. de Kickstart-spelmap
 3. de coachingsmap werkveld: voor de medewerkers op de arbeidsmarkt: 'Kickstart je coaching' arbeidsmarkt.

 

KICKSTART-TOOLBOX

De Kickstart-toolbox of starterskit  bevat de box met spelmaterialen aangevuld met de basiskit. De toolboxen met de spelmaterialen zijn uitgeput en een starterskit is dus niet meer te verkijgen. Je kan op eenvoudige wijze zelf een toolbox samenstellen: de lijst van spelmaterialen vind je   hier . Deze spelmaterialen en een box  kan je op goedkope wijze aankopen in een winkelketen zoals Action Shop. 


Starterskit onderwijs

Deze bestaat naast de gevulde toolbox (met spelmaterialen, spelfiches, Kickstart-spelmap) ook uit drie handleidingen: een coachingsmap voor onderwijs, een folder voor stagebegeleiders en een beleidsmap onderwijs voor directies en/of coördinatoren.

Je kan de coachingsmap onderwijs en de beleidsmap onderwijs ook online inkijken en downloaden bij Kickstart-handleidingen.


Starterskit werkveld

Deze bestaat naast de gevulde toolbox (met spelmaterialen, spelfiches, Kickstart-spelmap) ook uit één handleiding: coachingsmap voor het werkveld.

Je kan de coachingsmap ‘Werkkwaliteiten versterken voor een vlotte start in de arbeidsmarkt’ ook online inkijken en downloaden bij Kickstart-handleidingen.

 

 

 

Bestellen van de basiskit  of de begeleidende mappen kan via dit formulier .

Back To Top